Stanojković: Niški naprednjaci jedinstveni

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Apr.2015, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojković: Niški naprednjaci jedinstveni

Koordinator Srpske napredne stranke u Nišu, Milan Stanojković, izjavio je danas na press konferenciji održanoj u prostorijama Gradskog odbora, da među naprednjacima u Nišu nema više nesporazuma i da je uspostavljeno jedinstvo među čelnicima te stranke.

Aktuelni gradonačelnik Niša i bivši predsednik GO Zoran Perišić, dodao je da nema ove ili one >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Srpske napredne stranke u Nišu i ponovio da grad i građani neće trpeti ništa, samo zato što je došlo do personalnih promena u stranci.

Što se tiče unutarstranačkih izbora u SNS-u, koji su najavljeni ovog proleća, oni će biti održani u Nišu onda kada to bude procenio "Beograd", odnosno rukovodstvo stranke, rekao je Stanojković.

On je dodao da će nakon izbora sigurno doći do "osveženja" na čelnim mestima, ali i da će biti i dosadašnjih rukovodilaca u stranci, pogotovo onih koji imaju rezultate iza sebe.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Stranka jedinstvena (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 30.Apr.2015

Na prvoj konferenciji posle raspuštanja gradskog i opštinskih odbora SNS u Nišu, koordinator odbora doktor Milan Stanojković i gradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić potvrdili su jedinstvo u stranci i najavili zajednički rad na formiranju novog gradskog odbora..

Nastavak na NTV.rs...

Perišić: SNS u Nišu je jedinstven

Izvor: juGmedia, 30.Apr.2015

NIŠ – U niškom SNS je uspostavljeno preko potrebno jedinstvo, tako da je jedini prioritet stranke da radi za dobrobit građana Niša, izjavio je na konferenciji za štampu Milan Stanojković, koordinator Srpske napredne stranke u Nišu...Stanojković kaže da će unutarstranačkih izbora u Nišu...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.