Izvor: Njuz.net, 05.Okt.2017, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stafilokoke se učlanile u SNS

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 5. oktobar 2017, (Njuz) – Ceo odbor beogradskih stafilokoka učlanio se rano jutros u Srpsku naprednu stranku, javljaju dobro obavešteni izvori.
Stafilokoke kažu da su se na ovaj potez odlučile jer su u SNS prepoznale stranku koja će na najbolji način predstavljati njihove interese.
– Kao neko ko je navikao da prelazi i da se prenosi, možemo da potvrdimo da smo zadovoljne što smo konačno našle državotvornu stranku koja uvek radi ono što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << najbolje za Srbiju – kažu stafilokoke – Naše zaduženje u stranci će prvenstveno biti usmereno ka deci i mladima, jer su oni naša budućnost – zaključuju stafilokoke, koje inače spadaju u grupu mikrokoka.
Predsednik Vučić je toplo reagovao na nove članove SNS i obećao da će im u ovoj stranci biti omogućeno nesmetano patogeno delovanje.
– Neki stručnjaci možda od mene očekuju da ne štitim svoje članove. E pa ne dam stafilokoke! – izjavio je predsednik.
Kako se nezvanično saznaje, stafilokoke su već preuzele upravne odbore u SNS koji su zaduženi za proizvodnju katalaze, enzima koji razlaže vodonik peroksid.
Viktor Marković

Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.