Izvor: Danas, 05.Jan.2024, 10:45

Šta je sve Vučić pogrešio u računici: Postizborna analiza

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i sada samo član SNS, saopštio je početkom 2023 projekciju izbornih rezultata, koja se drastično razlikuje od onog što je stvarno izbrojano na glasanju 17. decembra.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Da li Vučić prihvatanjem RKS tablica pokušava da spreči EU da ne prizna rezultate izbora u Srbiji, uprkos dokazima o krađi?

Izvor: Danas, 05.Jan.2024

Aleksandar Vučić prionuo je na primenu Ohridskog sporazuma od završetka izbora u Srbiji, 17. decembra, istovremeno kada je najavljeno moguće nepriznavanje izbornih rezultata zbog navodnih malverzacija i krađe koju je upravo predsednik Srbije, odnosno njegova stranka - sprovela.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.