Srpska napredna stranka organizovala performans u centru Beograda: ĐILASOV PUTUJUĆI CIRKUS podseća na sve afere bivšeg gradonačelnika (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 26.Okt.2019, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska napredna stranka organizovala performans u centru Beograda: 'ĐILASOV PUTUJUĆI CIRKUS podseća na sve afere bivšeg gradonačelnika' (FOTO)

Igra je predstavljena tako da građani mogli da vrte "točak nesreće" i zavisno od toga gde se on zaustavi dobijaju fiktivne vaučere na iznos koji je navden kao "cena" afera koje pripisuju Đilasu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

Srpska napredna stranka organizovala performans u centru Beograda: 'ĐILASOV PUTUJUĆI CIRKUS podseća na sve afere bivšeg gradonačelnika' (FOTO+VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 26.Okt.2019

Aktivisti SNS u Knez Mihailovoj uluci organizovali su performan pod nazivom “Đilasov putujući cirkus”, tokom trajanja performansa okupljao se veliki broj sugrađana koji su želeli da zavrte “točak nesreće” i saznaju više o Ćilasovim malverzacijama dok je bio grafonačelnik.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.