Izvor: JUGpress.com, 02.Jul.2020, 14:10

Srpska napredna stranka na ponovjenom glasanju dobila najviše glasova

VRANJE

Na devet biračkih mesta na teritoriji grada Vranja, u sredu, su ponovo glasali punoletni građani za poslanike Narodne skupštine Republike Srbije.

Od ukupno upisanih 6.290 lica sa pravom glasa, na ponovljene izbore izašlo je 2.576 birača, što je 40,95 od ukupnog broja upisanih.

Srpska napredna stranka na ponovljenom glasanju >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << osvojila 1808 glasova, ili 70,19 posto, lista SPS-JS, dobila je 603 glasa, odnosno 23,41 odsto.

Sve ostale liste, ostale su ispod cenzusa, sa daleko manjim procentom glasova. Pojedine nisu dobile ni jedan glas, kao što su Narodni blok i SDA Sandžak.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.