Srpska na sastanku: Kamere zabeležile svađu (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 06.Apr.2017, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska na sastanku: Kamere zabeležile svađu (VIDEO)

U zgradi Skupštine Kosova održao se sastanak članova liste Srpska, a kako je i najavljeno, mediji su imali priliku da snime početak sastanka video i foto zapisima.

Upravo je sam početak sastanka obeležila rasprava između Slobodana Petrovića, sa jedne strane, i Slavka Simića i Branimira Stojanovića, sa druge.

Poslednji razlog za sukob u ovoj listi jeste tvrdnja da je Aleksandar Jablanović novi predsednik liste Srpska, a što mu ostali članovi osporavaju, uključujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i njegovog saborca Slavka Simića.

Sukobi unutar ove liste, sastavljene mahom od kadrova Srpske napredne stranke i Pokreta socijalista, za javnost su vidljivi od smene Ljubomira Marića, inače kadra SNS-a, sa mesta ministra administracije lokalne samouprave u kosovskoj vladi, i postavljanja Mirjane Jevtić, iz PS-a - na njegovo mesto.

Zbog ove smene došlo je i do prekida saradnje ove dve političke stranke na KiM-u.

Pogledajte šta su zabeležile kamere radija Slobodna Evropa:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Skandal u kosovskoj skupštini: Srpska svađa pred Albancima

Izvor: Vesti-online.com, 06.Apr.2017

Uvrede i teške reči pale su uoči sastanka Srpske liste u kosovskoj skupštini, čime su predstavnici Srba demonstrirali mnogo toga, samo ne jedinstvo. Mediji su snimili žučnu raspravu Slobodana Petrovića, lidera SLS-a i, s druge strane, Slavka Simića iz Pokreta socijalista i Branimira Stojanovića...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.