Srbija u kojoj deca žele da žive: Vučić objavio novi spot SNS-a na Instagramu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 20.Feb.2020, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srbija u kojoj deca žele da žive": Vučić objavio novi spot SNS-a na Instagramu (VIDEO)

Građani Srbije zaslužuju bolji životni standard i naš plan je da to ostvarimo, napisao je Vučić Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke objavio je na svom Instagram profilu "avucic" novi spot SNS pod nazivom "Srbija u kojoj deca žele da žive"PROČITAJTE JOŠ: SNS na parlamentarne izbore izlazi sa listom "ALEKSANDAR VUČIĆ - ZA NAŠU DECU!" (VIDEO)- Građani Srbije zaslužuju bolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << životni standard i naš plan je da to ostvarimo - napisao je Vučić uz novi spot Srpske napredne stranke. Spot možete da vidite OVDE. View this post on Instagram Građani Srbije zaslužuju bolji životni standard i naš plan je da to ostvarimo. #Srbija2025 #Srbija A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic) on Feb 20, 2020 at 12:42am PST

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vučić na Instagramu objavio novi spot VIDEO

Izvor: B92, 20.Feb.2020

Beograd -- Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić na svom instagram profilu objavio novi spot SNS-a..."Građani Srbije zaslužuju bolji životni standard i naš plan je da to ostvarimo", napisao je Vučić uz novi spot Srpske napredne stranke.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.