Srbija centar: Za samo 15 dana birački spisak veći za 2.000 novih Nišlija

Izvor: JužneVesti.com, 29.Mar.2024, 12:54

Srbija centar: Za samo 15 dana birački spisak veći za 2.000 novih Nišlija

Broj novoprijavljenih građana sa prebivalištem u Nišu krajem prošle i početkom ove godine je povećan za 2.782 građana, od kojih je 2.000 bilo od 15. do 31. januara, tvrde iz stranke Srbija centar - Srce. Navode da je birački spisak samo tada uvećan za 900 novih porodica koje će uticati na rezultate izbora u Nišu. Poverenik stranke za Niš Vesna Stojanović ističe da će krađa izborne volje građana ponovo biti oružje kojim će SNS pokušati da ostane na vlasti.
Praćenje promena prebivališta, iz stranke Srbija centar kažu da intenzivno prate i prikupljaju od poslednjih republičkih izbora, kao i to da su odgovorom iz MUP-a na dva zahteva za informacije od javnog značaja o broju novoprijavljenih na teritoriji...
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.