Sramni pregovori o rekonstrukciji vlade Vojvodine

Izvor: Akter, 09.Avg.2014, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sramni pregovori o rekonstrukciji vlade Vojvodine

Srpska napredna stranka saopštila je danas da je "sramno" da o rekonstrukciji vojvođanske vlade pregovaraju oni koji su je četrnaest godina uništavali i nisu doneli ništa dobro građanima

"Kriminalac Bojan Pajtić, i njegova DS, znali su samo da otpuste 200 hiljada radnika u Vojvodini, i da od najbogatije regije stvore pustoš, sa najvećom nezaposlenošću ikada", navodi se u saopštenju SNS, povodom najavljenih pregovora o rekonstrukciji pokrajinske vlade.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Akter <<
Naprednjaci dodaju da je "neviđeni skandal" da građani Vojvodine gledaju kako o pokrajinskoj vlasti pregovaraju isti oni koji su opljačkali svaki pedalj Vojvodine, i uništili sve što su dotakli.

"Pitamo ih o čemu će pregovarati? Kako Pajtić, šef pokrajinskog režima, dodatno da uništi Vojvodinu? Kako da Pajtić opljačka novu Metals banku, kako da pokrade pokrajinske robne rezerve, kako da se opljačka Fond za razvoj", navodi se u saopštenju.

Šef poslaničke grupe LSV u Skupštini Vojvodine Branislav Bogaroški ranije danas je rekao da će pregovori o rekonstrukciji Pokrajinske vlade biti nastavljeni u utorak i da bi predstavnici te stranke, DS i NDS trebalo da se dogovore o novoj politici u pokrajini.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.