Izvor: JUGpress.com, 16.Feb.2024, 18:44

Spirić: Naprednjaci u Leskovcu nisu iskoristi priliku da ćute i da se ne brukaju

LESKOVAC

Naprednjaci u Leskovcu nisu iskoristi priliku da ćute i da se ne brukaju. Umesto da odgovore zašto već 4 godine odbijaju da formiraju Fond za lečenje dece obolele od karcinoma opredelili su se da postave pitanje šta sam ja uradila, hvaleći se pride mizernim izdvajanjima iz gradskog budžeta kao da je privatni novčanik gradonačelnika Cvetanovića.

Na taj način dokazali su da ne razumeju potrebe dece kojima život zavisi od lečenja u inostranstvu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ali i da ne znaju da budžet nije ni stranački ni privatni već zajednička kasa svih Leskovčana. Dokazali su i da im je umesto života i zdravlja sugrađana važnije da ispune zadatu kvotu napada na Dragana Đilasa i svih drugih koji neće ni da zažmure ni da ćute na bahaćenje i bogaćenje lokalnih Vučićevih šerifa, poput Cvetanovića, koji je sramota za Leskovac, navodi se u saopštenju koje potpisuje Jelkena Spirić. (kraj) saopštenje /LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.