Sotirovski: Predsednik stranke će odlučiti ko će biti kandidat za gradonačelnika Niša

Izvor: JužneVesti.com, 24.Feb.2020, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sotirovski: Predsednik stranke će odlučiti ko će biti kandidat za gradonačelnika Niša

Za sada se ne zna koga će SNS kandidovati za gradonačelnika Niša, kaže članica Glavnog odbora stranke Dragana Sotirovski, iako je Narodna stranka saopštila će to biti baš ona. Potvrdila je centralističko funkcionisanje naprednjaka i rekla da će ime kandidata za prvog čoveka Niša najverovatnije dati lider SNS Aleksandar Vučić.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Vučić: Koalicije skoro dogovorene, švajcarski model "plus plus" za brži rast penzija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2020

Predsednik SNS Aleksandar Vučić najavio je danas, na sednici Glavnog odbora stranke, da će ovih dana predložiti švajcarski model "plus, plus" za obračun penzija kako bi one mogle mnogo brže da rastu...Vučić je rekao da će narednih dana sa premijerkom Anom Brnabić, ministrom finansija Sinišom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.