Šoškić u ponedeljak odgovara na kritike naprednjaka

Izvor: S media, 14.Jul.2012, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šoškić u ponedeljak odgovara na kritike naprednjaka

Guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić nije želeo danas da komentariše ocene Srpske napredne stranke (SNS) o radu centralne banke i dodao da će o tome izneti stav u ponedeljak.

Šoškić je rekao Tanjugu da će u ponedeljak, 16. jula, na redovnoj konferenciji za novinare izneti svoj stav o kritikama naprednjaka.

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Srpska napredna stranka zatražila je danas od guvernera Narodne banke Srbije odgovore na pitanja zašto je kurs dinara pao za 15 odsto u poslednjih nekoliko meseci i zašto je sve poskupelo, ističući da očekuje odgovore, a ne smenu guvernera.

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Nebojša Stefanović na konferenciji za novinare guvernera Šoškića je pitao i zašto nije ispoštovan proklamovani cilj NBS o očuvanju cena. O tome više pročitajte OVDE

(Tanjug)

Foto: Beta
Pogledaj vesti o: Kurs dinara

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.