Izvor: N1 televizija, 08.Dec.2021, 21:52

Šormaz: Vulin da snosi posledice, i zbog protesta i zbog Rusa

Poslanik SNS Dragan Šormaz izjavio je da policija nije dobro reagovala na blokadama koje su u Srbiji organizovane poslednje dve subote i da bi resorni ministar Aleksandar Vulin trebalo zbog toga da snosi posledice. On je rekao da bi Vulin trebalo da snosi odgovornost i za navodni dogovor sa ruskim službama bezbednosti oko zajedničkog delovanja u kontekstu obojenih revolucija. Šormaz kaže i da se ne oseća poniženo odlukom predsednika da Zakon o eksproprijaciji bude povučen, pošto su za isti zakon glasali poslanici SNS. Šormaz kaže da on nije ni glasao za taj zakon i da tokom glasanja namerno nije bio u sali.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Šormaz: Ministar Vulin da snosi posledice i zbog protesta i zbog Rusa

Izvor: Danas, 08.Dec.2021

Poslanik SNS Dragan Šormaz izjavio je da policija nije dobro reagovala na blokadama koje su u Srbiji organizovane poslednje dve subote i da bi resorni ministar Aleksandar Vulin trebalo zbog toga da snosi posledice, kao i za navodni dogovor sa ruskim službama bezbednosti o zajedničkom delovanju u kontekstu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.