Socijalisti “ujedinili“ SUBNOR i SPC i proslavili slavu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2022, 19:37

Socijalisti “ujedinili“ SUBNOR i SPC i proslavili slavu

Naslednici komunista i baštinici nasleđa Slobodana Miloševića, niški ogranak SPS-a u svojim prostorijama proslavio je slavu Jovan Zlatousti. Podršku su im pružili i naprednjaci, predstavnici SUBNOR-a, uz prisutvo sveštenika i slavskog kolača.

Gradski funkcioneri stranke uz podršku predsednika Skupštine Grada Bobana Džunića podigli su kolač, sveštenik, koji je držao obred poželeo im je >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da nastave gde su stali sa svojom politikom. Tom prilikom novopečeni predsednik Gradskog odbora Igor Novaković dobio je plaketu sa potpisom predsednika SUBNOR-a generala Vidosava Kovačevića.

Sveštenik koji je presekao kolač iskazao je veliko zadovoljstvo što niški socijalistati drže do svoje tradicije, te proslavljaju Jovana Zlatoustog. Pohvalio je prisustvo drugih partija i poželeo socijalistima da nastave da vode svoj narod politikom kojom se zalažu.

To što ste činili, činite i do sada, tako ćete doneti na dobro i korist ovom narodu i naciji kojoj pripadate. Neka vas Bog blagoslovi da mnogo godina proslavite - rekao je.

Član predstavništva SUBNOR-a Anđelko Milićević uručio je plaketu SUBNOR-a Igoru Novakoviću uz reči da su socijalisti uvek imali najučeniji politički kadar od profesora i lekara do predsednika države, te da predsednik Gradskog odbora može samo da nastavi tim putem.

Želim vam dobro zdravlje da vodite partiju kako vi znate i umete. Da zajedno, sa onima, za koje Vi kažete, baštinite ono dobro za naš narod. Vi obično dajete studentima ocene od 5 do 10, ova plaketa je ocena 9, a ocena 10 je veliko priznanje koje ćete dobiti i zove se veliko hvala - rekao je Milićević.

Inače, SPS je tradiciju slavljenja slave uveo odnedavno, a taj običaj imaju i druge stranke.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.