Socijalisti i naprednjaci ponovo u klinču: Dačić je poslednji koji će se pitati!

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2016, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Socijalisti i naprednjaci ponovo u klinču: Dačić je poslednji koji će se pitati!

Funkcionerka SNS-a Zorana Mihajlović poručila je da je lider SPS Ivica Dačić poslednji čovek na svetu koji će se pitati o kandidatu Srpske napredne stranke za predsednika.

- Bojim se da se predsednik SPS Ivica Dačić ponovo meša u tuđe stvari i da se bavi tuđim poslom. Dačić je poslednji čovek na svetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od kog će zavisiti ko će biti kandidat SNS za predsednika Srbije - objavila je Mihajlović na svom Fejsuk profilu.

Ona je ovo objavila povodom Dačićeve izjave da socijalisti ne bi podržali Mihajlovićku za predsednika Srbije ako bi je kandidovao SNS.

- Kao što SNS nije birao ni Branka Ružića i Predraga Markovića, koji su toliko puta do sada napadali mene i moje prijatelje iz SNS, kao što nismo SNS i ja krivi što ljudi odlaze od Dačića, tako Dačić neće određivati koga će SNS da predloži na izborima za predsednika Srbije - poručila je Mihajlović i dodala da će to učiniti isključivo Aleksandar Vučić i najviše rukovodstvo SNS.

Ona je napisala i da očekuje od svih koalicionih partnera u Vladi Srbije, pa i od Dačića, da podrže kandidata SNS koga odredi premijer Vučić.

- Bilo bi krajnje neprincipijelno da stranke koje sede u Vladi koju vodi premijer Vučić budu protiv kandidata koga je predložio predsednik Vlade u kojoj sede - zaključila je Mihajlović.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.