Smenjen predsednik Opštine Alibunar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2018, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjen predsednik Opštine Alibunar

Predsednik Opštine Alibunar Predrag Belić smenjen je danas sa ove funkcije, na vanrednoj sednici lokalnog parlamenta, koju je zakazalo 16 od 23 odbornika, na čelu sa odborničkom grupom Srpske napredne stranke.

Za novog predsednika Opštine izabran je Dusan Dakić, a za njegovog zamenika Milan Ćuruvija.

Skupština je imenovala i novo opštinsko veće, koje čine Željko Đorović, Darko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Nikolić, Vojislav Diklić, Dragan Žebeljan, Danijel Dimitrije, Marijana Erdeljan, Zorana Bratić, Kostike Murgu, Vojimir Terzić, Radovan Didanović i Ivan Milošev.

Takođe, za novog predsednika Skupštine opštine Alibunar imenovan je Nedeljko Konjokrad.

Podsećamo, policija u Pančevu u subotu uhapsila je Belića zbog, kako je navedeno u saopštenju Policijske uprave, sumnje da je mobilnim telefon "uputio pretnje po život i telo oštećenom" i tako počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

"Nakon saslušanja tužioca i tuženog, Belić je po odluci Osnovnog tužilaštva u Pančevu u subotu pušten na slobodu usled neosnovanih optužbi", saopšteno je u subotu iz Opštine Alibunar.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.