Slovačka stranka podržala listu SNS-a

Izvor: RTS, 10.Mar.2014, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovačka stranka podržala listu SNS-a

Glavni odbor Slovačke stranke prihvatio predlog Predsedništva partije da podrži listu "Aleksandar Vučić - budućnost u koju verujem" i pozvala Slovake da na izborima glasaju za tu listu.

Slovačka stranka saopštila je da je njen Glavni odbor prihvatio predlog Predsedništva da podrži listu "Aleksandar Vučić - budućnost u koju verujem" i pozvala Slovake da na izborima glasaju za tu listu.

Slovačka stranka je najavila da će od sutra krenuti u aktivnu kampanju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za podršku toj listi među svojim biračima.

"Mi, stranka nacionalne zajednice Slovaka sami nemamo dovoljno snage da zaštitimo stečena prava i slobode pripadnicima naše zajednice, koja su nam u prošlosti bila niz puta uskraćena, navodi se u saopštenju

Ta stranka ističe da je svoje stavove i poglede na stanje u Srbiji i na način kako ih rešiti prepoznala jedino u Aleksandru Vučiću i listi koju on predvodi.

Kako se navodi u saopštenju, to je šansa da Srbija izađe iz sistema koji je omogućio i odobrio neograničenu korupciju i bezakonje u državi".

Borba Aleksandra Vučića protiv korupcije, kako se ocenjuje, ne sme da stane u istrazi ili u fiokama sudova ili policije, već mora biti do kraja završena i krivci moraju biti kažnjeni.

Uspostavljanje vladavine prava, borba protiv korupcije, borba za jednakost svih građana pred zakonom, privlačenje stranih investicija, razvoj poljoprivrede i borba za bolji život svih građana u Srbiji su naši zajednički ciljevi, navodi Slovačka stranka.

Bez vladavine prava, Slovaci i ostali građani ostaju samo nemi posmatrači sve težeg života i sve većeg propadanja naše države, ali i naše zajednice u Srbiji", zaključuje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Slovačka stranka podržala Vučićevu listu

Izvor: Akter, 10.Mar.2014

Slovačka stranka je saopštila da je njen Glavni odbor prihvatio predlog Predsedništva da podrži listu "Aleksandar Vučić - budućnost u koju verujem"

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.