Slavković isključen iz SNS

Izvor: juGmedia, 21.Okt.2014, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavković isključen iz SNS

NIŠ – Na sinoćnjoj sednici Izvršnog odbora SNS iz stranke je isključen zamenik gradonačelnika Ljubivoje Slavković jer nije hteo da podnese ostavku na duplu funkciju

Slavkovića se ovom stranačkom telu obratio pismom gde je obrazlažio da funkcija zamenika gradonačelnika nije dupla, jer tu funkciju obavlja samo kada gradonačelnik nije u Nišu. Što se tiče člana Skupštine Jugoistoka po njemu i to nije funkcija i da to obavlja jednom u toku mesec dana bez obzira što >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << su obe funkcije plaćenje.

Izvršni odbor nije prihvatio ovo obrazloženje i svi su glasali jednoglasno i isključili Slavkovića iz stranke

Pored Ljubivoja Slavkovića isključen je i Saša Mirković koji je ujedno Narodni Poslanik i predsednik skupštine opštine Zaječar.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Perišić čeka Glavni odbor SNS-a

Izvor: B92, 21.Okt.2014

Gradonačelnik Niša i predsednik Gradskog odbora SNS Zoran Perišić nije hteo da komentariše odluku Izvršnog odbora stranke o isključenju njegovog zamenika...Odluku o isključenju Ljubivoja Slavkovića, Perišić neće komentarisati dok tu odluku ne potvrdi Glavni odbor...Perišić je potvrdio novinarima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.