Skup Srbija nade u Beogradu počeo uz pljusak

Izvor: Beta, 26.Maj.2023, 19:50

Skup Srbija nade u Beogradu počeo uz pljusak

Skup "Srbija nade" Srpske napredne stranke (SNS) počeo je večeras ispred Doma Narodne skupštine Srbije u Beogradu, izvođenjem himne "Bože pravde" uz jak pljusak.Skup je počeo sa zakašnjenjem od 15 minuta, a većina okupljenih je raširila kišobrane, javlja reporter agencije Beta.Okupljeni sa stranačkim i državnim zastavama u potpunosti su ispunili plato ispred Doma Narodne skupštine, okolne ulice, i Pionirski park.Kada je počeo pljusak, deo okupljenih vratio se u Terazijski tunel, gde je zaustavljen saobraćaj.Okupljeni nose stranačke i zastave Srbije, a mnogi od njih i majice sa natpisom "AV" i "Nema predaje" sa zastavom i grbom Srbije.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miting SNS: Vučić pozvao opoziciju na dijalog, ali bez formiranja prelazne vlade

Izvor: VOA, 26.Maj.2023

Miting SNS-a “Srbija nade” održan je u Beogradu ispred Doma Narodne skupštine po snažnom pljusku, pred velikom brojem okupljenih koji su tokom celog dana dolazili iz svih krajeva zemlje. Uz minut ćutanja za poginule u dva nedavna velika masakra počelo je obraćanje predsednika SNS-a Aleksandra...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.