Sinovi poslanika stranke Milice Stamenkovski pretukli odbornika VIDEO

Izvor: B92, 10.Apr.2023, 14:02

Sinovi poslanika stranke Milice Stamenkovski pretukli odbornika VIDEO

Odbornik Nemanja Zečević i njegov brat Ognjen, inače sinovi poslanika Zorana Zečevića, danas su pretili, a zatim i pretukli odbornika na sednici SO Aranđelovac.

Na snimku koji je objavljen na mrežama se vidi kako Nemanja Zečević pritrčava sa leđa, a zatim i šutira, pa udara pesnicom u glavu odbornika SNS Vasića, koji je potom pao.

Kako se prenosi, u toku je bila rasprava po drugoj tački dnevnog reda, izuzetno važnoj za građane opštine Aranđelovac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << – izrada izmene i dopune prostornog plana opštine Aranđelovac.

"Porodica Zečević posle pljačke penzionera po čemu je poslanik Zečević poznat široj javnosti, ponovo je pokazala bahatost i nasilništvo nakon čega je građanima jasno kakav teror Zavetnici provode", prenosi Alo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeziv napad na odbornika SNS u Aranđelovcu: Sinovi poslanika Zavetnika divljački s leđa nasrnuli na čoveka! (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 10.Apr.2023

Incident se dogodio tokom rasprave o izmeni i dopuni prostornog plana Opštine Aranđelovac

Nastavak na 24sedam.rs...

Odbornik Zavetnika udario odbornika SNS-a u Aranđelovcu (VIDEO)

Izvor: Danas, 10.Apr.2023

Nemanja Zečević i Ognjen Zečević, sinovi narodnog poslanika Zorana Zečevića iz redova Zavetnika, pretili su i fizički napali odbornika Srpske napredne stranke, na sednici Skupštine opštine Aranđelovac, preneli su mediji, a o tome je izvestila i RTV Šumadija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.