Seljačka stranka u izbornoj trci na svim nivoima, nastavljaju podršku SNS-u

Izvor: JužneVesti.com, 18.Feb.2020, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seljačka stranka u izbornoj trci na svim nivoima, nastavljaju podršku SNS-u

Da se čuje glas seljaka iz bilo kog dela Srbije, ali i da se njegovi problemi rešavaju, kako je rečeno na konvenciji, zalagaće se i u budućnosti Ujedinjena seljačka stranka. Predsednik Milija Miletić kaže da se razgovara sa koalicionim partnerima iz SNS i najavljuje izlazak na parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore.

Dvadesetogodišnjica od osnivanja stranke čije je sedište u Svrljigu, obeležena je u Nišu, a predsednik stranke Milija Miletić je, pozdravljajući >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << goste i simpatizere, akcenat na političko delovanje u budućnosti stavio na pomoć i podršku države ženama i onima koji žive na selu i u nerazvijenim opštinama.

Cilj USS je stabilna Srbija koju mi vidimo sa Srpskom naprednom strankom i Aleksandrom Vučićem - rekao je Miletić.

Miletić je na čelu USS 20 godina, od njenog osnivanja; foto: A. Kostić Najavio je i učešće u izbornoj trci na svim nivoima. Da li samostalno ili u koaliciji sa dosadašnjim partnerima iz SNS-a, nije precizirao jer, kaže, pregovori su u toku.

USS će u narednom periodu nastaviti da razgovara sa Srpskom naprednom strankom i izaći ćemo sigurno na parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore - kazao je Miletić.

Ujedinjena seljačka stranka osnovana je na Sretenje, 15. februara 2000. godine spajanjem 3 manje seljačke stranke, a Miletić je na njenom čelu od osnivanja. Prema njegovim rečima, imaju više od 60 odbora u Srbiji i oko 15.000 članova.

Od izbora 2014. godine do danas su parlamentarna stranka, nakon što je upravo Miletić izabran za narodnog poslanika sa liste Srpske napredne stranke, sa kojima su još uvek u koaliciji.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.