Izvor: Luftika.rs, 13.Apr.2021, 11:56

Selaković po sistemu ‘Kud svi Turci’: Tepićkine laži nisu napad na mene nego na Vučića!

Član Predsedništva SNS Nikola Selaković izdao je saopštenje povodom napada na njegov račun od strane Marinike Tepić.
– Kao što je halucinirala zasade marihuane u vojnoj ustanovi u Moroviću, Marinika Tepić sada halucinira i nekakve zavere u Savamali, gde danas niče najmoderniji stambeno-poslovni kompleks na Balkanu, valjda zato što joj više prijaju blato i močvara nekadašnje Savamale, nego napredna i uspešna Srbija.
Laži koje na moj račun upućuje gospođa Tepić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << nisu napad na mene, već na predsednika Aleksandra Vučića, jer podmukla namera dela opozicije kojem ona pripada jeste da se diskreditovanjem predsednikove porodice i najbližeg kruga njegovih saradnika politički naudi šefu države, a građanima skrene pažnja sa računa u inostranstvu šefa Marinike Tepić, koji su se punili u vreme kada su Srbiju držali kao svoju močvaru i lovili u mutnom.
Stalna kampanja kleveta ne može biti zamena za zauvek izgubljeni kredibilitet Marinike Tepić i njenih šefova, te za nedostatak bilo kakve principijelne politike, jer građani su odavno prozreli i gospođu Pinokio i njenu družinu patoloških lažova.
On je ocenio da “stalna kampanja kleveta ne može biti zamena za zauvek izgubljeni kredibilitet Marinike Tepić i njenih šefova, te za nedostatak bilo kakve principijelne politike, jer građani su odavno prozreli i gospođu Pinokio i njenu družinu patoloških lažova”.
– Neću tužiti Mariniku Tepić za klevetu, jer imam važnija posla nego da se sa njom povlačim po sudovima, ali je pozivam da zajedno odemo na poligraf kako bi se nedvosmileno utvrdilo ko od nas laže, a ko govori istinu – zaključio je u saopštenju Selaković, koji je i ministar spoljnih poslova Srbije.
Spremaju dokaze o jagodinskim „predatorima“, Palma viče “sve je laž”

Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.