Selaković: Vučić je za Bibera lučonoša demokratije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2022, 23:57

Selaković: Vučić je za Bibera lučonoša demokratije

Dok god je predsednik Aleksandar Vučić rešen da Srbija bude nezavisna i slobodna država, na njega će se svim sredstvima obrušavati raznorazni tink-tenkovi i takozvani nezavisni eksperti poput Florijana Bibera, poručio je večeras član Predsedništva SNS Nikola Selaković.

Sada je, nakon što je shvatio da se njegove klevete ne primaju u Srbiji, ističe Selaković, Biber odlučio "da našu zemlju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i predsednika Vučića blati i kleveće u hrvatskim medijima, i to, gle čuda, baš u trenutku kada se u istraživanjima javnog mnjenja ubedljiva većina građana te zemlje izjasnila za bolje odnose sa Srbijom".

Selaković je ukazao da Biber, po dobro oprobanom receptu "zavadi pa vladaj", sistematski radi na destabilizaciji regiona i stvaranju omraza, jer upravo je njegova misija totalitarna, i u svom perverznom osećaju više vrednosti koristi svaku priliku da ospori narodima i državama Balkana pravo na uspeh i napredak.

"Florijan Biber je jedan od razloga zbog kojih je podrška građana Srbije evrointegracijama na istorijskom minimumu, pošto shvataju da u evropskoj akademskoj i političkoj zajednici postoji hor mrzitelja čija je ideja da zemlje zapadnog Balkana u EU treba da uđu pogaženog samopoštovanja i ograničene slobode, dakle kao kolonije", naveo je Selaković u saopštenju dostavljenom medijima.

Srbija i njen predsednik, ukazao je Selaković, ne misle da je Biber bilo kakva elita, jer jasno je da je ništa drugo do nemoralni plaćenik čiji je zadatak da učestvuje javno-diplomatskoj blokadi proširenja EU.

"Predsednik Vučić je za Bibera i njegove saradnike lučonoša demokratije i evropskih vrednosti. Biber i njemu slični mudraci bi, umesto o Srbiji i Vučiću, za promenu, trebalo da porazmisle o političkim i bezbednosnim problemima koji im kucaju na vrata upravo zbog decenijama negovane gluposti, oholosti i samoživosti", poručio je Selaković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.