Seče se struja i dedinjskim vilama

Izvor: S media, 07.Jun.2012, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seče se struja i dedinjskim vilama

Luksuzna dvospratnica, sa štamparijom u dvorištu, ukupne površine oko 1.000 kvadrata. Vlasnik za utrošenu struju duguje 220.000 dinara. I ranije isključivan. Sa EDB-om je sklopio ugovor o izmirivanju zaostalih obaveza na rate, ali tranša „nije legla” na račun „Elektrodistribucije” 28. maja, kako je bilo precizirano.

Vođa četvoročlane ekipe EDB-a Mladen Marjanović, iskusni monter, koji je u radnu biografiju nedavno ubeležio da je bio u ekipi koja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je na Voždovcu mlaćena letvama pri pokušaju isključenja, oprezno je pozvonio na interfon i predstavio se vlasniku štamparije.

SNS: EPS isključuje struju - DS: To je laž (VIDEO)

Dokumentarac o fenomenu Bibe Struje na Beldoksu

Skuplja struja posle izbora?

Umesto odgovora, iz dvorišta se začulo režanje i lavež psa čuvara. Malo zatim, na terasi se pojavila žena i upitala Marjanovića šta tu radi. Taman je zaustio da odgovori, kada se začulo kako neko s druge strane visoke kapije otključava bravu. Vlasnik je ljubazno pozvao radnike EDB-a da uđu. Lepi maniri su, međutim, izostali kada je „škljocnuo” aparat našeg fotoreportera.

"Neću novinare i ovako imam dosta problema. Nisam ja dužnik, zakažite intervju pa da vam ispričam kako oni meni duguju tri miliona. Prestanite! Ma nema direktora u „Elektrodistribuciji” koji može da vas ovlasti da mi uđete u kuću", povisio je ton gazda, koga je u stopu pratio verni pas.

Kada smo se predstavili, objasnili mu da nismo ušli na njegovo imanje i da se nalazimo na ulici zalupio nam je vrata ispred nosa i odbrusio: „I ostanite na ulici, tu vam je mesto, a vi iz EDB-a priđite strujomeru”.

(Politika)

FOTO: Politika
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.