Saopštenje SNS-a: Lider DSS-a Miloš Jovanović ne mari za budućnost, niti za dobrobit sopstvenog naroda

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2018, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saopštenje SNS-a: Lider DSS-a Miloš Jovanović ne mari za budućnost, niti za dobrobit sopstvenog naroda

Predstavnik politike koja vodi u prošlost

Kada Miloš Jovanović u izjavama predsednika Srbije prepozna najavu nekakve izdaje, on zapravo pokazuje sve nedostatke politike Demokratske stranke Srbije, zbog koje je ona danas tek sećanje i puko pravno lice.

Pročitajte i:

Ne može se politika jedne stranke zasnivati na potpunom odsustvu poštenja, na halucinacijama, fantaziranju i bekstvu od stvarnosti, ukoliko ta stranka ima bilo kakve ozbiljne ambicije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da funkcioniše u realnom svetu, a posebno ako je to stranka koja je vršila vlast u Srbiji u trenutku kada su Crna Gora i Kosovo proglasili nezavisnost.

Miloš Jovanović je zato predsednik jedne političke sekte, a ne prave stranke, jer politika koju personifikuje je puka nekrofilija i zaljubljenost u propast.

Ne čudi me to što predsednik izumrlog DSS-a ne razume politiku predsednika Aleksandra Vučića, jer gospodin Jovanović nema čulo za budućnost, niti osećaj da njegov narod ne treba da bude večno zarobljen u vrtlogu sukoba i samoizolacije.

Ako gospodin Jovanović ne mari za budućnost, niti za dobrobit sopstvenog naroda, najmanje što može da učini je da promeni poziv i da nas poštedi svoje zlobe i zlovolje.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.