Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jun.2023, 13:47

Sandra Božić izvređala Milana Marića nakon govora na protestu

Poslanica i funkcionerka Srpske napredne stranke Sandra Božić, ujedno i potpredsednica Skupštine Srbije, na Tviteru je izvređala glumca Milana Marića koji je bio jedan od govornika na šestom protestu "Srbija protiv nasilja" u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glumac Milan Marić na meti Sandre Božić posle govora na protestu „Srbija protiv nasilja“

Izvor: Danas, 10.Jun.2023

Potpredsednica Skupštine Srbije i Funkcionerka Srpske napredne stranke, Sandra Božić objavom na svom Tviter nalogu je izvređala glumca Milana Marića koji je bio jedan od govornika na šestom po redu protestu "Srbija protiv nasilja".

Nastavak na Danas...

Funkcionerka SNS Sandra Božić izvređala glumca Milana Marića nakon govora na protestu

Izvor: Radio 021, 10.Jun.2023

Funkcionerka Srpske napredne stranke Sandra Božić, koja je potpredsednica Skupštine Srbije, izvređala je glumca Milana Marića koji je bio jedan od govornika na protestu "Srbija protiv nasilja".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.