Izvor: Luftika.rs, 26.Jan.2022, 19:01

Šabački iluzionisti postavili saobraćajne znakove od 3 miliona, nakon 4 dana „ostali samo dugmići“

Imaginarijum u kojem živimo i kultura montažnih , privremenih objekata, ukrasnih panoa koji menjaju fasade razrušenih kuća u mestima gde gostuje prvi među nejednakima, postoje i deo su realnog sveta, a sve se to dešava pred našim očima koje više nisu u dosluhu sa moždanim receptorima i svešću u okvirima ove lobanje naprsle od silnih udara gluposti i bezobrazluka.
Šabac je u nekom trenutku predstavljao jedini opozicioni grad, sa nadimkom bastion slobode, ali je naprednjačka >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << mašinerija svu svoju tešku artiljeriju i mehanizaciju preorijentisala na ovaj grad kako bi se ta opoziciona slučajnost zvana Zelenović izbrisala iz kancelarije gradonačelnika.
U Šapcu sada cvetaju ruže, a koreografija iz ostatka Srbije preselila se i u ovaj simpatičan grad. Šabac se gradi, u njemu se fino ugrađuje, a posla je toliko i došlo je dotle da su kovači, tesari i drvodelje svoje alatke počeli da nose i na narodne skupove. Naročito ih možete sresti po lokalnim mostovima, a umesto čelik i drvo preoblikuju lobanje, rebra i kičme svojih nezadovoljnih sugrađana.
Sada su u inovativnosti Šapčani otišli i korak dalje. Njihovi napredniji rukovodioci dosetili su se novog trika, šanerske magije.
Inicijativa da se poveća sigurnost đaka u saobraćaju svoju specijalnu epizodu imala je ispred Osnovne škole “Stojan Novaković”.
Saobraćajni znakovi i druga signalizacija promenjena je pred objektivima fotoreportera 21. januara ove godine kako bi se u javnost poslala slika kako lokalna vlast brine o najmlađim sugrađanima.
Katarina Tadić, sekretarka Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti u saobraćaju na putevima na teritoriji grada Šapca, da takav je pun naziv, prisustvovala je svečanoj zameni znakova zajedno sa v.d. direktorom, ako drugačiji status u Srbiji uopšte postoji, JP “Infrastruktura” Sašom Maksimovićem i direktorkom obližnje predškolske ustanove “Naše dete” Sandrom Mićić.
Zamenjena su 33 saobraćajna znaka, uz ukupnu vrednost od tri miliona dinara, odnosno 25.000 evra, odnosno još preciznije 757 evra po saobraćajnom znaku.

Menjane su samo “glave”, tačnije samo table su zamenjene dok su ostavljene postojeće cevi. A onda su građani na Fejsbuku objavili zanimljiv podatak. Posle samo četiri dana ponovo je učinjena rokada znakova. Stare table su vraćene na isto mesto gde su se i ranije nalazile, dok od novih tabli od tada nema ni traga ni glasa.
Na jednoj od Fejsbuk objava tvrdi se da su nove fotografije usnimljene 26. januara, te da jasno govore kako je reč o prevari koju iz svog džepa finansiraju građani Šapca. Pitanje koje se postavlja je gde su nestala tri miliona dinara i koja je sledeća lokacija gde će ovi znakovi osvanuti pod plaštom brige za našu decu?
Naprednjački iluzionisti u Beogradu su već prodavali karte za metro, sa njima smo nebom krstarili u letećim automobilima, otkrili lik fantoma iz Savamale, rešili ubistvo Olivera Ivanovića, razjasnili misterioznu smrt Vladimira Cvijana, otkrili istinu o dva minuta kod Doljevca, razrešili helikoptersku nesreću i smrt onoliko pilota, smrt vojnika na nedavnoj vojnoj vežbi i tako dalje, i tako dalje…
Sve su nam uspešno pokazali, razrešili i u ružičasto obojili, usput svakoga ko sumnja i postavlja pitanja proglasili neprijateljem društva i države, a ponekada čak i pravim pravcatim teroristom.
Građani koji otkrivaju lopovluke i afere, poput Aleksandra Obradovića, morali bi biti istinski heroji jednog društva, a ne zaboravljeni i po ramenu istapšani korisni idioti kojih se zasitimo jer smo previše preokupirani našom sopstvenom prolaznošću.
I eto, pažnja se rasula, šibicar je odradio trik u trenutku naše nepažnje i tri miliona isparila su poput nestalih beba iz ove naše prokleto lepe Srbije.
Policajci heroji spasili 70 mališana iz požara u šabačkom vrtiću

Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.