SVAKI DAN UDARAJU SVE JAČE I SVE NIŽE Malović uputio oštru poruku: Lešinari iz opozicije napadaju porodicu predsednika

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2023, 01:39

"SVAKI DAN UDARAJU SVE JAČE I SVE NIŽE" Malović uputio oštru poruku: Lešinari iz opozicije napadaju porodicu predsednika

Oštro reagovanje člana Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Branislava Malovića.

Član Predsedništva SNS, Branislav Malović, reagovao je na šokantne napade opozicije na porodicu predsednika Aleksandra Vučića.

Politički lešinari iz redova opozicije započeli su jednu od najprljavijih kampanja u skorijoj istoriji parlamentarizma. Emitovanje dokumentarca “Ja, Aleksandar: državni gambit“ je bio samo početak svega onoga što nema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nikakve veze sa političkom borbom već se tiče isključivo obračuna sa porodicom Vučić.

Bez skrupula, bez stida, bez trunke srama svaki dan udaraju sve jače i sve niže. Udaraju prepuni mržnje koja ih je opčinila u tolikoj meri da ne prezaju ni da tuđa deca budu deo njihovog jeftinog političkog performansa.

Mislim da je kompletna opoziciona scena na čelu sa nasilnicima iz pokreta “Srbija protiv nasilja” samo jednu stvar zaboravila. Mi naprednjaci nismo osvajali milione glasova da bi se plašili šačice kukavica, a ono što smo najbolje naučili kroz svoje opoziciono delovanje jeste to da znamo da se branimo.

Branićemo porodicu Vučić kao što ćemo braniti i svaku drugu porodicu u Srbiji. Porodica se brani po svaku cenu, zato dobro razmislite koliko vam je stalo do vaše pre nego što sledeći put uprete prstom u tuđu. Ovo nije pretnja već apel onih koje strpljenje još uvek nije izdalo, a tu ubrajam i sebe lično.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.