Izvor: Danas, 08.Mar.2024, 20:15

SSP: Zaposleni u novoosnovanom preduzeću za naplatu karata ucenjeni da rade kampanju SNS-a

Predsednica opštine Voždovac Ivana Tomić je zaposlenima u novoosnovanom preduzeću za naplatu karata, na sastanku održanom u JP "BG metro i voz", objasnila da im je obaveza da stoje na štandovima Srpske napredne stranke (SNS), rade akciju "od vrata do vrata", čak i tokom radnog vremena i da će za to dobiti naknadu za prekovremeni rad, izjavila je danas predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS Voždovac: Ovo je velika Đilasova sramota, to pokazuje koliko su se uplašili izbora

Izvor: B92, 08.Mar.2024

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i njegovi mediji sada su napali zaposlene u JP "BG voz i metro", navodi OO SNS Voždovac...Saopštenje Opštinskog odbora SNS Voždovac prenosimo u celosti:.."Posle montiranih priloga i laži da su se građani iz Smedereva zbog glasanja prijavljivali u opštini...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.