Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jun.2023, 17:32

SSP: Naprednjaci krpe novosadski budžet prodajom 'srebrnine' i novim zaduživanjem

Novosadska vlast nastavlja da finansijski ukopava grad, a projekcijom budžeta za 2023. godinu predvidela je da će manjak u budžetu popuniti prodajom gradske imovine u iznosu od 3,6 milijardi dinara i zaduživanjem kod domaćih i inostranih banaka u iznosu od 1,5 milijardi dinara, saopšteno je danas iz Stranke slobode i pravde (SSP).
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Budžet Niša uvećan za oko 980 miliona dinara, u gradskoj kasi više para od poreza na imovinu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jun.2023

Rebalansom je budžet Niša za ovu godinu uvećan za oko 980 miliona dinara u odnosu na planirani i iznosiće oko 13,5 milijardi, a odluku su nakon skoro pet sati rasprave usvojili odbornici gradske Skupštine. Za oko 650 miliona veći je prihod od poreza na imovinu, što opozicija vidi kao dokaz da...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.