SRAMOTNO PISANJE LISTA DANAS: Brnabić - Kolumnista danas ima poštovanje za naciste, a SNS mu se gadi

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 19:01

SRAMOTNO PISANJE LISTA DANAS: Brnabić - Kolumnista danas ima poštovanje za naciste, a SNS mu se gadi

Brnabić održala konferenciju za medije

Predsednica GO SNS Ana Brnabić osvrnaula sena konferenciji za medije povodom napada na aktivite stranke i na pisanje tajkunskog lista "Danas".

Brnabićeva je kazala da je u današnjem tajkunskom listu "Danas" njihov kolumnista Pavle Simjanović napisao da mu nacisti i Hitler "izazivaju strahopoštovanje", dok prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SNS oseća "samo gađenje".

- Dakle, "Danas" je objavio da su nacisti i Hitler za neku vrstu poštovanja, ali su ljudi iz SNS "za gađanje". To je "Danas" objavio! Ljudi, nacisti su pobili 6 miliona Jevreja, stotine hiljada Srba, Roma i Jevreja u Jasenovcu, dece, na najbrutalniji način. Zbog nacista je u Drugom svetskom ratu život izgubilo 75 miliona ljudi, ali oni imaju poštovanje prema tim nacistima, a gađenje prema SNS - rekla je Brnabićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.