SPP nije dopustio nelegalnu promjenu vlasti u Sjenici

Izvor: SandzakPress.net, 07.Okt.2020, 13:30

SPP nije dopustio nelegalnu promjenu vlasti u Sjenici

Nakon lokalnih izbora Stranka pravde i pomirenja je sa srpskim listama i Grupom građana Aldin Dino Kurtović napravila vlast u Sjenici. Današnjim zasijedanjem pokušano je preglašavanje većinske vlast od strane odbornika SDP i SDA i tri nezavisna kandidata sa koalicione liste SNS-a. Predsjednik Skupštine dr. Rejhan Kurtović je odredio polučasovnu pauzu kako bi se omogućili uslovi za nastavak zaslijedanja. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << ukupno 20 odbornika Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka, Sandžačke demokratske partije (SDP) i Srpske napredne stranke (SNS) odbili su odlazak na pauzu, te samoinicijativno imenovali Momira Kovačevića za novog predsjednika Skupštine, iako nisu imali pravni osnov za tako nešto. Zbog svega što se deševalo, dr. Kurtović je zaključio današnju Skupštinu i novo zasijedanje zakazao za sedam dana, 14. oktobra u 10:00 časova. Odbornici SDA i SDP se ne slažu sa ovom odlukom pa su pokušali da nastave zasijedanje što odbornici SPP-a nisu dozvolili.   Izvor: SANA The post SPP nije dopustio nelegalnu promjenu vlasti u Sjenici appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novu vlast u Sjenici formirali SDA Sandžaka, SDP i SNS

Izvor: Danas, 07.Okt.2020

Novoformirana skupštinska većina u Sjenici, koju čine Stranka demokratske akcije (SDA) Sandžaka, Sandžačka demokratska partija (SDP) i Srpska napredna stranka (SNS), izabrala je danas kandidata SDP Nermina Kamberovića za predsednika te opštine a Momira Kovačevića sa liste "Aleksandar Vučić...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.