Izvor: Novine novosadske, 31.Jul.2012, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPO: Prioritet su programski ciljevi, o ostalom se dogovara

Našoj odborničkoj grupi prioritet su programski ciljevi, gde pre svega mislimo na decentralizaciju grada i brigu o socijalno ugroženim grupama, pa ćemo na osnovu mogućnosti i spremnosti da ti ciljevi budu ispunjeni i donositi buduće odluke, kaže za Novine novosadske koja se nalazi na čelu odborničke grupe “Svi za Novi Sad” Branka Bežanov (SPO).
-Dobili smo poziv Srpske napredne stranke za razgovor o formiranju većine, a o njemu i daljim koracima ćemo diskutovati nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << sastanka lidera partija koje čini našu odborničku grupu, koji bi trebao biti održan danas u toku dana ili najkasnije sutra – kaže Branka Bežanov.
Ona je takođe dodala da ne veruje u mogućnost cepanja odborničke grupe koju čine tri odbornika Srpskog pokreta obnove i šest odbornika Romske demokratske stranke, jer su se, kako kaže “okupili isključivo oko interesa Novosađana, bez drugih motiva”.
T. Lovreković
 
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.