SNS u ponedeljak o mogućim koalicijama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2020, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS u ponedeljak o mogućim koalicijama

Vrh vladajuće Srpske napredne stranke (SNS), Predsedništvo i Glavni odbor, u ponedeljak će razmatrati eventualne predizborne koalicije za predstojeće izbore, saznaje "Politika".

List u sutrašnjem broju piše da je gotovo izvesno da će se na izbornoj listi SNS-a "Aleksandar Vučić - za našu decu" naći tradicionalni partneri - Socijaldemokratska partija Rasima Ljajića, Partija ujedinjenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << penzionera Srbije Milana Krkobabića, Pokret socijalista Aleksandra Vulina i Pokret snaga Srbije Bogoljuba Karića.

Prema pisanju "Politike", za sada je neizvesna saradnja sa Srpskim pokretom obnove Vuka Draškovića i Srpskom narodnom partijom Nenada Popovića, koji će najverovatnije biti na istoj izbornoj listi, ali će imati manje kandidata za poslanike.

Podseća se da je Izborni štab SNS-a nedavno odlučio da će se kao izborni uspeh računati samo više od 48,2 odsto dobijenih glasova, koliko je osvojeno na izborima 2016. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: SNS u ponedeljak o mogućim koalicijama

Izvor: B92, 22.Feb.2020

Beograd -- Vrh vladajuće SNS, Predsedništvo i Glavni odbor, u ponedeljak će razmatrati eventualne predizborne koalicije za predstojeće izbore, piše "Poliltika"...List u današnjem broju piše da je gotovo izvesno da će se na izbornoj listi SNS-a "Aleksandar Vučić - za našu decu" naći tradicionalni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.