SNS u akciji čišćenja snega

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2017, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS u akciji čišćenja snega

Srpska napredna stranka danas je započela akciju "Pomozimo komšiji", tokom koje će aktivisti te stranke, širom Srbije, pomagati u čišćenju snega ispred institucija, domova zdravlja, škola i bolnica.

Iz SNS je saopšteno da će i lokalni odbori biti na raspolaganju starijim i bolesnim sugrađanima, ukoliko treba da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << očisti sneg ispred njihovih kuća ili da se odvezu do Doma zdravlja ili apoteke.

"Cilj naše akcije jeste da se probudi solidarnost i osnaži briga za stare i bolesne, koji nisu u stanju da se sami brinu o sebi, posebno tokom vremenskih nepogoda", navodi se u saopštenju.

Takođe, iz ove stranke pozivaju sve građane, bez obzira na političku pripadnost, da se pridruže akciji i pomognu svojim komšijama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aktivisti SNS u akciji čišćenja snega

Izvor: N1 televizija, 18.Jan.2017

Srpska napredna stranka počela je akciju "Pomozimo komšiji" u kojoj će stranački aktivisti širom Srbije pomagati u čišćenju snega ispred institucija, domova zdravlja, škola, bolnica...U saopštenju SNS je navela da će lokalni odbori biti na raspolaganju starijim i bolesnim sugrađanima ukoliko...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.