PRIDRUŽITE SE I VI: Srpska napredna stranka započela akciju Pomozimo komšiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2017, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIDRUŽITE SE I VI: Srpska napredna stranka započela akciju "Pomozimo komšiji"

Cilj akcije jeste da se probudi solidarnost i osnaži briga za stare i bolesne

Srpska napredna stranka danas je započela akciju „Pomozimo komšiji“, tokom koje će naši aktivisti, širom Srbije, pomagati u čišćenju snega ispred institucija, domova zdravlja, škola, bolnica.

Takođe, naši lokalni odbori biće na raspolaganju starijim i bolesnim sugrađanima ukoliko treba da se očisti sneg ispred njihovih kuća ili da se odvezu do Doma zdravlja ili apoteke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Cilj naše akcije jeste da se probudi solidarnost i osnaži briga za stare i bolesne, koji nisu u stanju da se sami brinu o sebi, posebno tokom vremenskih nepogoda.

Pozivamo sve građane, bez obzira na političku pripadnost, da se pridruže akciji i pomognu svojim komšijama.

Danas su omladinci SNS u Beogradu čistili sneg ispred Dnevnog boravka za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju u Rakovici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.