SNS u Mladenovcu traži vanredne lokalne izbore

Izvor: Blic, 22.Jul.2013, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS u Mladenovcu traži vanredne lokalne izbore

Srpska napredna stranka smatra da je rukovodstvo opštine Mladenovac svojim neodgovornim odnosom pokazalo da je nedoraslo da rešava nagomilane probleme, a odbornik te stranke u beogradskoj skupštini Goran Spasojević ponovio je danas zahtev SNS za raspisivanjem lokalnih izbora u Mladenovcu.

Spasojević je, navodi se u saopštenju gradskog odbora SNS, rekao da je zahtev za raspisivanjem vanrednih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lokalnih izbora u Mladenovcu svojim potpisima podržalo 8.300 građana Mladenovca, i da su izbori jedino rešenje za zaustavljanje daljeg propadanja te opštine.

On je istakao da je rukovodstvo opštine Mladenovac "neplanskim zapošljavanjem svog stranačkog kadra opštinu dovelo do kolapsa" i napomenuo da je "po ugledu na svog predsednika stranke i gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa, i rukovodstvo opštine po preuzimanju vlasti u Mladenovcu, počelo da primenjuje princip neplanskog zapošljavanja sopstvenog partijskog kadra".

- Umesto da se sprovede analiza potreba javnih preduzeća, izvrši rekonstrukcija i stvori povoljan poslovni ambijent za otvaranje novih radnih mesta, rukovodstvo u Mladenovcu je, već i onako opterećena javna preduzeća prenatrpala svojim partijskim kadrovima - rekao je Spasojević i dodao da je time rešen problem nezaposlenosti kadrova DS, "ali su zato svi ostali zaposleni umesto više posla, došli pred biro za nezaposlene".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.