SNS u Leskovcu 21. oktobra slavi 14. rođendan, Cvetanović se pohvalio Vučićevim tapšanjem po ramenu

Izvor: JužneVesti.com, 05.Okt.2022, 15:00

SNS u Leskovcu 21. oktobra slavi 14. rođendan, Cvetanović se pohvalio Vučićevim "tapšanjem po ramenu"

Srpska napredna stranka 14. godinu postojanja proslaviće 21. oktobra velikim mitingom koji će biti održan u Leskovcu, potvrdio je gradonačelnik Goran Cvetanović. Pohvalio se i da ga je tokom jučerašnjeg dana lično zvao predsednik Vučić, koji mu je u telefonskom razgovoru rekao da veruje u njega kao najboljeg organizatora.

Da je >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Leskovac najveće uporište SNS-a na jugu bilo je jasno nakon što je Aleksandar Vučić predsedničku kampanju upravo započeo mitingom u tom u gradu, a da još jednom tokom 2022. godine ugoste naprednjake iz cele Srbije Leskovčani će imati priliku na rođendasnkoj žurci SNS-a.

Juče me je telefonom zvao predsednik Vučić i rekao: Gorane, ja znam da to niko bolje od tebe ne može da organizuje - pohvalio se Cvetanović.

Za sada tačna lokacija mitinga i rođendanske žurke nije poznata, a osim Hale sporotva, gde je održan prethodni miting, moguća lokacija je i nezavršeni Trg, na kome su održavani koncerti tokom poslednje Roštiljijade.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.