SNS u Kragujevcu traži vanredne izbore

Izvor: Blic, 25.Jun.2013, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS u Kragujevcu traži vanredne izbore

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kragujevcu pozvao je danas vladajuću koaliciju u tom gradu na čelu sa gradonačelnikom Veroljubom Stevanovićem da raspiše vanredne lokalne izbore.

Gradski odbor SNS u današnjem saopštenju tvrdi da rezultati izbora za članove saveta mesnih zajednica pokazuju da vladajuća koalicija nema poverenje građana.

U kragujevačkom SNS kažu da su pobedili u više od polovine gradskih mesnih zajednica na izborima održanim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u nedelju. Kako navode, ta stranka je pobedila i u savetima mesnih zajednica u selima.

Povezane vesti: Kragujevački SNS traži ostavku gradonačelnika Stevanovića

Međutim, i stranka Zajedno za Šumadiju koju predvodi Veroljub Stevanović tvrdi da je pobedila na izborima za savete mesnih zajednica. Nadležna komisija rezultate tih izbora treba da objavi do kraja sedmice.

Potpredsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kragujevcu Goran Kovačević rekao je juče agenciji Beta da je gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović, lider stranke Zajedno za Šumadiju-Ujedinjeni regioni Srbije, izgubio legitimitet u Kragujevcu i da bi trebalo da podnese ostavku.

Gradonačelnik Kragujevca Stevanović je odbacio zahtev SNS da podnese ostavku. On je zahtev SNS da podnese ostavku ocenio kao "neverovatan" navodeći da je njegova stranka pobedila na izborima.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kragujevac: SNS traži vanredne izbore

Izvor: Akter, 25.Jun.2013

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kragujevcu pozvao je danas vladajuću koaliciju u tom gradu na čelu sa gradonačelnikom Veroljubom Stevanovićem da raspiše vanredne lokalne izbore

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.