SNS svakodnevno devastira N. Sad

Izvor: B92, 22.Dec.2012, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SNS svakodnevno devastira N. Sad"

Novi Sad -- Liga socijaldemokrata Vojvodine ocenila je da je na sceni "svakodnevna devastacija" Novog Sada od strane vlasti predvođene Srpskom naprednom strankom.

Za prvih 100 dana od kako su na čelu glavnog grada Vojvodine, "investicija nema, Novi Sad je prljaviji i zapušteniji nego ikada, a sneg je napravio sedmodnevni kolaps kakav grad ne pamti", navodi LSV u saopštenju.

"Istovremeno, Novi Sad je daleko od toga da bude izabran za evropsku prestonicu kulture, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kulturnim centrom upravlja guslar čiji je jedini 'uspeh' skidanje latinične table sa te institucije", dodaje se u saopštenju.

Ocenjuje se da je gradska vlast agilna jedino u "prekrajanju istorije Novog Sada".

LSV je naveo da je gradska vlast septembra formirana pod jakim pritiskom, od "ucenjenih, nateranih i osumnjičenih", zbog čega je rezultat njenog rada "više nego očekivan".

Ta stranka ja upitala šta se desilo sa optužbama SNS i Demokratske stranke Srbije na račun Romske demokratske stranke da su u Skupštinu grada ušli kupujući glasove na lokalnim izborima 6. maja.

Gradski odbor LSV je optužio vlast u Novom Sadu da u javnim i komunalnim preduzećima zapošljava po stranačkoj i rodbinskoj pripadnosti, a da stare zaposlene "špijunira", i da u pojedinim preduzećima traže mito da bi zaposlili nekoga.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LSV kritikuje vlast u Novom Sadu

Izvor: Akter, 22.Dec.2012

Liga socijaldemokrata Vojvodine ocenila je da je na sceni "svakodnevna devastacija" Novog Sada od strane vlasti predvođene SNS

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.