SNS slavi deveti rodjendan

Izvor: JUGpress.com, 21.Okt.2017, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS slavi deveti rodjendan

LESKOVAC

Srpska napredna stranka danas, 21. oktobra, obeležava 9 godina postojanja, saopštio je danas leskovački odbor SNS.

“Za to vreme, delima a ne rečima, izdvojili smo se kao jedina politička opcija koja može da doprinese razvoju jake i stabilne Srbije, poštovane u svetu.

Trud i zalaganje za bolji život pokazali smo i na lokalu, što su prepoznali i naši sugrađani >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << koji su Srpskoj naprednoj stranci dali podršku na poslednjim parlamentarnim, a našem lideru Aleksandru Vučiću i na ovogodišnjim predsedničkim izborima.

Leskovac je danas grad koji se menja, razvija i postaje mesto prijemčivo za nove investicije. To pokazuju i namere kompanija poput Jure i Džinsija da nastave da šire proizvodnju i upošljavaju nove radnike, kao i novi investitori poput vlasnika nedavno otvorene fabrike Terastil.

Srpska napredna stranka u Leskovcu, nakon 9 godina, okuplja preko 25.000 članova, a naročito smo ponosni na činjenicu da oko četvrtinu članstva čine mladi ljudi.

Ta podrška obavezuje nas da nastavimo da radimo predano, kao i do sada, na novim investicijama i otvaranju novih radnih mesta, na uređenju puteva, rekonstrukciji škola, zdravstvenih ustanova i svega ostalog što je neophodno za kvalitetan život naših sugrađana”, saopštio je leskovački odbor SNS.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.