SNS se pohvalila pobedom u mesnim zajednicama

Izvor: Mondo, 26.Feb.2013, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS se pohvalila pobedom u mesnim zajednicama

Predstavnici SNS izjavili su danas da ubedljiva pobeda te partije na izborima za tri saveta mesnih zajednica na teritoriji Novog Sada i okoline svedoče o tome da Demokratska stranka "nestaje" u glavnom gradu Vojvodine.

Ti rezultati pokazuju da je Demokratska stranka u Novom Sadu u krizi u kakvoj nije bila od svog nastanka, rekao je potpredsednik Gradskog odbora SNS Damir Zobenica na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za novinare.

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) saopštila je danas da je proteklog vikenda bili mnogo neregularnosti, pretnji i korupcije tokom izbora za članove saveta mesnih zajednica u Novom Sadu.

"Pojedine stranke su i za ove izbore dovozile autobuse aktivista u ta mesta da izvlače ljude na birališta. Naokolo su bili parkirani automobili javnih komunalnih preduzeća. Sumnjivci su glas plaćali novcem, uljem, brašnom i još koječime, a sve to nadzirali su nekakvi namrgođeni momci iz prikrajka. Je li to sloboda izbora?", naveo je LSV.

(Beta/Ilustracija: Guliver/Getty Images/Thinkstock)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Naša pobeda svedoči o početku kraja DS-a

Izvor: Radio 021, 26.Feb.2013

Gradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da ubedljive izborne pobede za Savete mesnih zajednica u Kovilju, Kisaču i Južnom Telepu svedoče o tome da Demokratska stranka "nestaje" u Novom Sadu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.