SNS prva opcija za partnera

Izvor: Beta, 08.Mar.2014, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS prva opcija za partnera

BEOGRAD, 8. marta 2014. (Beta) - Premijer u ostavci i predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da će posle izbora 16. marta Srpska napredna stranka (SNS) biti prva opcija za partnera koalicije koju predvode socijalisti.

"Rezultati na izborima, i samo rezultati, odrediće buduću vladu i sve buduće koalicije. Naravno da je za nas prva opcija nas sadašnji koalicioni >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << partner, ali i za to moramo, i mi i oni, da dobijemo poverenje birača", rekao je Dačić u intervjuu agenciji Beta.

On je kazao da se za to poverenje bori na izborima nečim što druge stranke nemaju - konkretnim i vidljivim rezultatima.

"Ja sam pokazao narodu ključ vrata Evrope koji sam dobio, ključ koji pripada tom narodu. Neka i ostali pokažu ključeve, mnogo je još vrata koja Srbija treba da otvori", rekao je Dačić i dodao da veruje da će upravo nečiji rezultat, a ne prazne priče, opredeliti birače 16. marta.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Dačić: SNS prva opcija za partnera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2014

Premijer u ostavci i predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da će posle izbora 16. marta Srpska napredna stranka (SNS) biti prva opcija za partnera koalicije koju predvode socijalisti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.