SNS pozvala Pajtića da odustane od lažne brige za selo

Izvor: Studio B, 07.Mar.2016, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS pozvala Pajtića da odustane od lažne brige za selo

SNS pozvala je lidera DS Bojana Pajtića da odustane od lažne brige za selo i upitala ga čije pare on obećava poljoprivrednicima i gde se one nalaze.

Pajtić je danas, prilikom obilaska sela Kličevac kod Požarevca, obećao da će DS vratiti nivo subvencija poljoprivrednicima na raniji nivo.

"Građani Vojvodine čekaju godinama da Pajtić vrati sve pare koje je oteo od naroda - milione koje je oteo deci sa smetnjama u razvoju, milione proneverenih para iz Razvojne >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << banke Vojvodine, milione opljačkanih narodnih para iz Fonda za kapitalna ulaganja i pokrajinskih robnih rezervi i ko zna odakle još, a Pajtić umesto da vrati sve opljačkane pare, on se smeje u lice Vojvođanima i nastavlja da prodaje šarene laže", ističe se u saopštenju SNS.

Naprednjaci pozivaju Pajtića da, "pre nego što smisli novu laž", vrati i državno zemljište koje je poklonio Šariću, Miletu Jerkoviću i ostalim njegovim tajkunima.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.