Izvor: JUGpress.com, 23.Nov.2019, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS pošumljavao Hisar

LESKOVAC

Leskovački odbor Srpske napredne stranke organizovao je akciju pošumljavanja Hisara i tom prilikom je zasađeno 100 stabala javora.

U ime SNS-a obratio se Goran Cvetanović koji je citirao izjavu stručnjaka da , kako je rekao “čovek u svom životu potroši količinu kiseonika koju proizvedu tri drveta”.

„To znači da bi svako od nas trebao u toku svog životnog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << doba da posadi najmanje tri drveta. Mi u novembru mesecu širom Srbije organizujemo akciju pošumljavanja, jer je sadnja jedna od najvažnijih instrumenata za ublažavanje efekata klimatskih promena. GO SNS-a se priključio ovom projektu jer je očuvanje životne sredine i podizanje ekološki svesti jedan od naših najvažnijih i najbitnijih ciljeva. Zajedničkim snagama smo prikupili sredstva za nabavku ovih sadnica i dodatno čemo oplemeniti i učiniti lepšim za odmor i rekreaciju pluća našeg grada. Ponosan sam i na to što se u ovu akciju uključilo i dosta mladih i dece, jher je naša dužnost da svojim potomcima u amanet ostavimo brigu o prirodnim resursima za rad zdravije, zelenije i sigurnije budućnosti“, rekao je Cvetanović.

Istovremeno, u gradskom parku su u toku radovi na uklanjanju rastinja i trave radi pravljenja trga.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.