SNS pomaže Kraljevčanima

Izvor: RTS, 25.Jan.2011, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS pomaže Kraljevčanima

U ime Srpske napredne stranke, zamenik predsednika Aleksandar Vučić obećao je Kraljevčanima kojima ta stranka gradi kuće da će se useliti u svoje nove domove kada je i planirano.

Uprkos hladnom vremenu, u Kraljevu se trenutno gradi više od 200 montažnih kuća. U Štabu za vanredne situacije očekuju da će se, najkasnije za deset dana, u nove domove useliti 70 porodica.

Zamenik predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, prilikom obilaska domaćinstva braće Milenković u selu Šumarice, kojima SNS gradi kuće, istakao je da je ta stranka pokazala veću efikasnost od države u sanaciji posledica zemljotresa koji je 3. novembra pogodio Kraljevo.

"Obećali smo da ćemo sagraditi pet kuća, a gradimo šest. Sve će biti useljene do 15. marta i najkvalitetnije su građe. Osim toga, pomogli smo sanaciju još stotinu kuća i naša pomoć Kraljevu iznosi više desetina miliona dinara", rekao je Vučić u Šumaricama, ponosno pokazujući vunene čarape koje je dobio na poklon od domaćice.

Braći Slobodanu i Nenadu Milenkoviću iz Šumarica grade se dve kuće od po 126 kvadrata, umesto jedne stare od 190 kvadrata koju je uništio zemljotres i u kojoj je živelo osam članova.

"Smestili smo se sa decom u komšiluk i sa nestrpljenjem očekujemo useljenje. Da nije bilo ove pomoći, sami ne bismo ništa uradili. Jedva da bismo skupili novac za popravku stare, a kamoli za izgradnju novih kuća", kažu Milenkovići.
Pogledaj vesti o: Seizmološki Zavod Srbije,   Zemljotres

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić: Susret sa Dačićem suvišan

Izvor: B92, 25.Jan.2011

Beograd -- Srpska napredna stranka neće prihvatiti poziv ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića na razgovor o mitingu opozicije u Beogradu, 5. februara... To je danas najavio zamenik predsednika te stranke Aleksandar Vučić...Vučić je rekao da je SNS dobila poziv Dačića za sastanak na kojem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.