SNS pita Jankovića kako živi sa 3.000 evra mesečno

Izvor: Mondo, 26.Mar.2017, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS pita Jankovića kako živi sa 3.000 evra mesečno

SNS je saopštila da je danas svima jasno zašto je Saša Janković "pravi predstavnik i predsednički kandidat Živkovića, Šutanovca, Kene i ostale bratije", jer i dalje čim progovori - slaže i na svakom mestu pokazuje koliko mrzi Vučića.

Foto: YouTube/screenshot

"SNS pita bivšeg lažnog zaštitnika građana, lažnog legalistu, dosovskog kandidata i lažova, Sašu Jankovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kako živi sa 3.000 evra mesečno, koliko ga i danas plaćaju građani Srbije", navodi se u saopštenju.

Saša Janković ni danas nije pokazao bilo kakav politički stav, niti predstavio ijednu tačku svog programa razvijanja Srbije, jer program ni nema, a nije odgovorio ni kako je ubijen Predrag Gojković i odakle mu barutne čestice na rukama, kaže se u saopštenju SNS.

"Saša Janković ni danas se nije ogradio od svojih najbližih saradnika koji pozivaju na nerede, nasilje, linčovanje, makedonski i ukrajinski scenario, koji bi da vešaju na bandere i koji bi Vučiću metak u čelo", ističe se u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Saša Janković još nije odgovorio kako je ubijen Predrag Gojković

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2017

SNS pozvala Sašu Jankovića da kaže odakle mu barutne čestice na rukama posle smrti Predraga Gojkovića..Srpska napredna stranka oglasila se saopštenjem povodom poslednjih izjava predsedničkog kandidata Saše Jankovića. Saopštenje SNS prenosimo u celosti:.."Srpska napredna stranka pita bivšeg...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.