SNS: Saša Janković još nije odgovorio kako je ubijen Predrag Gojković

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2017, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Saša Janković još nije odgovorio kako je ubijen Predrag Gojković

SNS pozvala Sašu Jankovića da kaže odakle mu barutne čestice na rukama posle smrti Predraga Gojkovića

Srpska napredna stranka oglasila se saopštenjem povodom poslednjih izjava predsedničkog kandidata Saše Jankovića. Saopštenje SNS prenosimo u celosti:

"Srpska napredna stranka pita bivšeg lažnog zaštitnika građana, lažnog legalistu, dosovskog kandidata i lažova, Sašu Jankovića, kako živi sa 3000 evra mesečno, koliko ga i danas plaćaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << građani Srbije?

Danas je svima jasno zašto je Saša Janković pravi predstavnik i predsednički kandidat Živkovića, Šutanovca, Kene i ostale bratije, jer i dalje čim progovori – on slaže i na svakom mestu pokazuje koliko je opsednut i koliko mrzi Vučića.

Saša Janković ni danas nije pokazao bilo kakav politički stav, niti predstavio ijednu tačku svog programa razvijanja Srbije, jer program ni nema, a nije odgovorio ni kako je ubijen Predrag Gojković i odakle mu barutne čestice na rukama?

Saša Janković ni danas se nije ogradio od svojih najbližih saradnika koji pozivaju na nerede, nasilje, linčovanje, makedonski i ukrajinski scenario, koji bi da vešaju na bandere i koji bi Vučiću metak u čelo".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.