SNS osuđuje napad na direktora Zavod za urbanizam

Izvor: juGmedia, 19.Sep.2016, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS osuđuje napad na direktora Zavod za urbanizam

VRANJE- Gradski odbor Srpske napredne stranke osudio JE napad na direktora JP „Zavod za urbanizam“ Vranje i člana te stranke Miodraga Protić, koji se desio u petak 16. septembra u ulici Vule Antića, opisujući ga varvarski i necivilizovan čin.

Kako stoji u saopštenju  naprednjaka, incident se dogodio u prisustvu porodice oštećenog, supruge i dvoje dece, u centru grada, na očigled velikog broja >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ljudi, što ovom događaju daje posebnu težinu i upozorava da sledeća meta može biti svako od nas.

“Smatramo da je ovakav vid socijalno i društveno devijantnog ponašanja  neprihvatljiv za naš grad, te stoga želimo da upoznamo širu javnost, ali i da pozovemo nadležne da što hitnije preduzmu sve potrebne zakonske mere da sankcionišu izvršioce, kako se ovakve stvari više nikada ne bi ponavljale.” apeluju iz vranjskog SNS.

Naprednjaci smatraju da će u zavisnosti od reakcije i odgovora nadeležnih zavisiti hoće li možda sledeći put još neko od sugrađana proći kroz ovakav scenario.

Policija je ranije danas saopštila da su S.K (1989) i D.T. (1980) iz okoline Vranja privedeni zbog nasilničkog ponašanja. Kako Jugmedia saznaje, ovaj dvojac  uhapšen je pod sumnjom da su učestvovali u pomenutom incidentu. Oni se terete da su zaustavili vozilo za čijim volanom se nalazio Protić i uz fizičke nasrtaje zahtevali novac, dok je S.K. gumenim crevom udarao po vozilu.

Poznavaoci prilika tvrde da se radi o osobama iz susednog sela sklonim uživanju u narkoticima, a još uvek nije poznato da li napad ima političku pozadinu.

Inače, Protić je na funkciju direktora „Zavoda za urbanizam“ postavljen21. jula, na jednoj od sednica vranjske skupštine.

Milan Zdravković
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Vranje

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.