SNS osudio sinoćnje postupke SzS-a ispred RTS-a

Izvor: RTS, 06.Nov.2019, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS osudio sinoćnje postupke SzS-a ispred RTS-a

Pojedini članovi i funkcioneri Srpske napredne stranke najoštrije su osudili sinoćnje ponašanje jednog od lidera SzS-a Boška Obradovića ispred RTS-a u vreme dok je predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao na toj televiziji.
Kako su naveli, pristalice dela opozicije okupile se ispred zgrade RTS-a, a Boško Obradović je pozvao na linč predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Navode da ponašanje Boška Obradovića predstavlja "nastavak histerije, nasilja, nemoći i bezobzirnosti SzS-a i njenih lidera, kao i bolestan plan opozicije da dođe na vlast".
Član Glavnog odbora SNS-a Bratislav Jugović ocenio je da je Boško Obradović "u krizi identiteta" jer ga je, kako kaže, opsednutost Aleksandrom Vučićem vratila u pubertet – "period života kada mrzite idola koji vas ignoriše".
Član Gradskog veća SNS-a Zoran Adamović u pisanoj izjavi za Tanjug najoštrije je osudio uvrede i, kako navodi, poziv na linč predsednika Aleksandra Vučića od strane, kaže, Đilasovca Boška Obradovića i njihovih sledbenika.
Poručio je SzS-u da je svima jasno da nisu hteli predsedniku Srbije da postavljaju bilo kakva pitanja, već da izazovu neki incident, te da je to što rade opasno i protiv interesa Srbije i srpskog naroda.
Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovaćević zatražio je od državnih organa da zaustave "ludilo i teror" koje sprovode Boško Obradović i Dragan Đilas.
"Otvorene pretnje, nasilje i sprečavanje predsednika države da radi svoj posao su bolestan plan opozicije da na takav način dođe na vlast. Niko u Srbiji nema pravo da bilo kome ograničava pravo na slobodno kretanje, a ovo što se sinoć desilo je krivično delo za koje organizatori Boško i Đilas treba da budu iza rešetaka. Mi ćemo se i dalje boriti za pristojnu Srbiju i ona će uvek pobediti", poručio je Kovačević.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS osudila sinoćnje postupke SzS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Nov.2019

Pojedini članovi i funkcioneri Srpske napredne stranke najoštrije su osudili sinoćnje ponašanje jednog od lidera SzS Boška Obradovića ispred RTS-a u vreme dok je predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao na toj televiziji...Kako su naveli, Obradović je pozvao na linč predsednika Srbije, a...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.